Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Tisztelt Vásárlóink! A jogszabályi változások miatt 2022. augusztus 31. után csak magánszemélyeket tudunk kiszolgálni, céges számlát nem áll módunkban kiállítani. Megértésüket köszönjük!
31.160 Ft
26.990 Ft
13%
Mennyiség:db
Kép 1/9 - Porcelán csomag - Gyerekek
Kép 2/9 - Porcelán csomag - Gyerekek
Kép 3/9 - Porcelán csomag - Gyerekek
Kép 4/9 - Porcelán csomag - Gyerekek
Kép 5/9 - Porcelán csomag - Gyerekek
Kép 6/9 - Porcelán csomag - Gyerekek
Kép 7/9 - Porcelán csomag - Gyerekek
Kép 8/9 - Porcelán csomag - Gyerekek
Kép 9/9 - Porcelán csomag - Gyerekek
Porcelán csomag - Gyerekek
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Gyerekek

31.160 Ft
26.990 Ft
13%
Mennyiség:db
Káldor Aurél nevét szinte mindenki hallotta. Érdemes róla tudni, hogy négyesével tervezte figura csoportjait. Egyik leggyakoribb gyerekcsoportja ez ami itt látható. Minden egyes figura magában is szerethető, de így együtt azt hiszem nincs aki ellen tudna neki állni.
Cikkszám: 552013
Elérhetőség: Utolsó 1 db raktáron

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

A csomag tartalma

Zsebredugott kezű kisfiú

Na most hamburger vagy hot dog? Itt rosszabb vagy ott jobb? A Hollóházi Porcelángyár terméke, készült Káldor Aurél tervei alapján. Korának megfelelő állapotban, a képek szerint. Mérete 4 x 4 x 11 cm, súlya 58 gramm.

Nyújtózkodó kislány

Ha lábujjra állnék és még jobban nyújtózkodnék, akkor lehet, hogy elérném a felső polcon a csokit? A Hollóházi Porcelángyár terméke, készült Káldor Aurél tervei alapján. Korának megfelelő állapotban, a képek szerint. Mérete 5 x 5 x 14 cm, súlya 69 gramm.

Homokozó kislány

A kislány fejében tervekkel nézi a vödröt, megvan az alapanyag a homokvár újabb tornyához. Csak aztán a fiúk le ne rombolják megint! A Hollóházi Porcelángyár terméke, készült Káldor Aurél tervei alapján. Korának megfelelő állapotban, a képek szerint. Mérete 7 x 6 x 9 cm, súlya 114 gramm.

Olvasó lányok

Ritka pillanat a mai világban, hogy a lányok az iPad-et vagy a telefont félrerakva közösen könyvet olvasnak. Boldog békeidők. A Hollóházi Porcelángyár terméke, készült Káldor Aurél tervei alapján. Korának megfelelő állapotban, a képek szerint. Mérete 8 x 7 x 15 cm, súlya 241 gramm.