Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Tisztelt Vásárlóink! A jogszabályi változások miatt 2022. augusztus 31. után csak magánszemélyeket tudunk kiszolgálni, céges számlát nem áll módunkban kiállítani. Megértésüket köszönjük!
14.970 Ft
11.990 Ft
20%
Mennyiség:db
Kép 1/6 - Porcelán csomag - Zenészek
Kép 2/6 - Porcelán csomag - Zenészek
Kép 3/6 - Porcelán csomag - Zenészek
Kép 4/6 - Porcelán csomag - Zenészek
Kép 5/6 - Porcelán csomag - Zenészek
Kép 6/6 - Porcelán csomag - Zenészek
Porcelán csomag - Zenészek
Nagyításhoz álljon a képre az egérrel

Zenészek

14.970 Ft
11.990 Ft
20%
Mennyiség:db

A három tagú Hollóházi zenekar egy fúvósból, egy hegedűsből és egy harmonikásból áll. A zenészek alkotója Káldor Aurél. Mindhármuk megjelenése nagyon elegáns, igazi szalonzenészekhez méltó. Nagyon jól fésült fiatalemberek, akik a nett megjelenés mellett a fényes cipőjükre is ügyeltek.

A csomag 3 darab figurából (hegedűs, fúvós, harmonikás) áll, Káldor Aurél tervei alapján készültek. Ahogy azt mesélik, mint a többi többtagú figura együttes, ők is négy darabból álltak volna, de végül hárman lettek porcelán valóság. Ki lehetett volna a negyedik? Elárulom: egy dobos figura, aki végül sosem került gyártásba.

Cikkszám: 552009
Elérhetőség: Utolsó 2 db raktáron

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.

A csomag tartalma

Fúvós fiú

A háromtagú zenekar trombitás tagja. A Hollóházi Porcelángyár terméke, készült Káldor Aurél tervei alapján. Korának megfelelő állapotban, a képek szerint. Mérete 7 x 5 x 13 cm, súlya 97 gramm.

Hegedűs fiú

A háromtagú zenekar hegedűs tagja. A Hollóházi Porcelángyár terméke, készült Káldor Aurél tervei alapján. Korának megfelelő állapotban, a képek szerint. Mérete 8 x 7 x 15 cm, súlya 107 gramm.

Harmonikás fiú

A háromtagú zenekar harmonikás tagja. A Hollóházi Porcelángyár terméke, készült Káldor Aurél tervei alapján. Korának megfelelő állapotban, a képek szerint. Mérete 6 x 5 x 14 cm, súlya 102 gramm.