Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ajándékötletek díszdobozban

A megfelelő ajándék kiválasztása nehéz feladat, de olykor még nehezebb megtalálni a hozzá illő csomagolást. Porcelán- és kerámia tárgyaknál ez különösen igaz, hiszen ott a szépség mellett arra is kell ügyelni, hogy az ajándék egyben, törés nélkül jusson el a megajándékozotthoz.

Most néhány olyan készletet mutatunk be, ahol a csomagolás gondja valamivel kisebb, mert az eredeti díszdobozukban kínáljuk őket webáruházunkban.

Pest-Buda 100 éves évforduló kávés készlet

Pest-Buda 100 éves évforduló kávés készlet

Ez a hatszemélyes piros-fehér-arany kávés készlet Hollóházáról származik, az évszám, amihez kötődik, pedig 1973. Ez volt Budapest hivatalos megalakulásának, azaz Pest, Buda (és Óbuda) egyesítésének 100 éves évfordulója, erre utal a cukortartó tetején a Pest-Buda 100 felirat.

Idegenforgalmi Propaganda és Kiadó Vállalat készlet

Idegenforgalmi Propaganda és Kiadó Vállalat készlet

Kicsit furcsa ma már a vállallat elnevezése, és a készlet összetétele is az: egy váza, egy hamutál és egy cigaretta- vagy gyufatartó.

Élénk színű, népies minták, szintén Hollóházáról.

Kosárba

Centrum Áruházak tálka

Centrum Áruházak tálka

Az 1960-as évektől kezdve sorra épültek vidéken is a Centrum áruházak. Egy ilyen nívós üzletláncnak hát persze, hogy a Herendi porcelángyár készített emléktálakat. Csak remélni tudom, hogy a dolgozók kapták meg ezeket, lojális munkájukért - Székesfehérváron és Veszprémben is, amely város- és áruház-nevek a tálkán olvashatók.

Malév dohányzó készlet

Malév dohányzó készlet

Egy hamutál és egy cigaretta- vagy gyufatartó, szép mintával és alján a legendás Malév emblémával.