Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hírek, érdekességek

Békés karácsonyt és boldog új évet!

Békés karácsonyt és boldog új évet!

Ez a mai írás egy kicsit személyesebb hangvételű lesz, mint az eddigiek. Kivételesen nem új termékekre szeretném felhívni a figyelmet vagy valami soha vissza nem térő akcióra. Most már tényleg napokon belül itt a karácsony, az év vége, és ilyenkor érdemes egy kicsit megállni és visszatekinteni a mögöttünk álló esztendőre.
Ajándékötletek díszdobozban

Ajándékötletek díszdobozban

A megfelelő ajándék kiválasztása nehéz feladat, de olykor még nehezebb megtalálni a hozzá illő csomagolást. Porcelán és kerámia tárgyaknál ez különösen igaz, hiszen ott a szépség mellett arra is kell ügyelni, hogy az ajándék egyben, törés nélkül jusson el a megajándékozotthoz. Most néhány olyan készletet mutatunk be, ahol a csomagolás gondja valamivel kisebb, mert az eredeti díszdobozukban kínáljuk őket webáruházunkban.

Legújabb termékeink - 2021. november 26.

Legújabb termékeink - 2021. november 26.

Egyedi, antik dísztárgyakat kínáló webáruházunk életében az egyik legérdekesebb tevékenységünk az árukészlet bővítése. Még az ismertebb figurákból is jó egy-egy újabb példányt kézbe venni, felfedezni a kézi festés egyediségét, a formán felfedezhető apró különbségeket. De még izgalmasabb egy-egy teljesen új tárggyal először találkozni, megismerni a történetét, végignézni a formáit, színeit. Cikkünkben kínálatunk legújabb darabjai közül szemezgetünk, melyek közül bármelyik remek karácsonyi ajándék lehet!