Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Tisztelt Vásárlóink! A jogszabályi változások miatt 2022. augusztus 31. után csak magánszemélyeket tudunk kiszolgálni, céges számlát nem áll módunkban kiállítani. Megértésüket köszönjük!

Hírek, érdekességek

Találkozzunk személyesen!

Találkozzunk személyesen!

Nagy hírünk van, mert olyan dolgot fogunk csinálni, amit eddig még soha! Személyesen is tudunk végre találkozni, ugyanis 2022. november 6-án kint leszünk az Antik Placcon Budapesten a Klauzál téri csarnokban.

Legújabb termékeink - 2022. szeptember 22.

Legújabb termékeink - 2022. szeptember 22.

Egyedi, antik dísztárgyakat kínáló webáruházunk életében az egyik legérdekesebb tevékenységünk az árukészlet bővítése. Még az ismertebb figurákból is jó egy-egy újabb példányt kézbe venni, felfedezni a kézi festés egyediségét, a formán felfedezhető apró különbségeket. De még izgalmasabb egy-egy teljesen új tárggyal először találkozni, megismerni a történetét, végignézni a formáit, színeit. Cikkünkben kínálatunk legújabb darabjai közül szemezgetünk.
Békés karácsonyt és boldog új évet!

Békés karácsonyt és boldog új évet!

Ez a mai írás egy kicsit személyesebb hangvételű lesz, mint az eddigiek. Kivételesen nem új termékekre szeretném felhívni a figyelmet vagy valami soha vissza nem térő akcióra. Most már tényleg napokon belül itt a karácsony, az év vége, és ilyenkor érdemes egy kicsit megállni és visszatekinteni a mögöttünk álló esztendőre.