Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hírek, érdekességek

Legújabb termékeink - 2021. november 26.

Legújabb termékeink - 2021. november 26.

Egyedi, antik dísztárgyakat kínáló webáruházunk életében az egyik legérdekesebb tevékenységünk az árukészlet bővítése. Még az ismertebb figurákból is jó egy-egy újabb példányt kézbe venni, felfedezni a kézi festés egyediségét, a formán felfedezhető apró különbségeket. De még izgalmasabb egy-egy teljesen új tárggyal először találkozni, megismerni a történetét, végignézni a formáit, színeit. Cikkünkben kínálatunk legújabb darabjai közül szemezgetünk, melyek közül bármelyik remek karácsonyi ajándék lehet!
Új porcelán- és kerámia csomagok

Új porcelán- és kerámia csomagok

Miért is állítottunk össze csomagokat? Hogy könnyebb, egyszerűbb és olcsóbb legyen szebbnél-szebb figurákhoz jutni. Különböző csomagokat állítottunk össze, bízva abban, hogy így megkönnyítjük a választást. Mindemellett a csomagban megvásárolt figurák összességében kevesebbe is kerülnek, mintha az ember egyesével venné meg őket. 

Mégis Black Friday

Mégis Black Friday

Néhány napja még arról írtam, hogy Black Friday tulajdonképpen nincs is. És arra az egyszerű okra hivatkoztam, hogy gyerekkoromban ilyen még nem volt. Nos bár ez a helyzet nem változott, de végül felülkerekedett az az érv, hogy az akció jó dolog.