Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Felvásárlás

Mivel az utóbbi időben egyre többen érdeklődnek, hogy vásárolunk-e porcelán, kerámia és egyéb dísztárgyakat, összefoglaljuk a felvásárlás menetét.

Amennyiben Önnek van otthon megunt porcelán vagy kerámia figurája, vázája, dísztárgya, és szeretné őket eladni az alábbiakat kell tennie.

  1. Készítsen az eladni kívánt tárgyakról pár fotót, és küldje el részünkre
    e-mailben a hello@nippfroccs.hu-ra vagy
    facebook oldalunkon messenger üzenetben vagy
    sms-ben a +36309912420 telefonszámra. 
  2. A lehető legrövidebb időn belül felvesszük Önnek a kapcsolatot, így kérjük adjon meg egy olyan telefonszámot vagy e-mail címet, ahol el tudjuk Önt érni.
  3. Írásos árajánlatot készítünk, és amennyiben meg tudunk egyezni az árban, vagy mi elmegyünk a tárgyakért személyesen, vagy amennyiben Önnek ez nem teher, akkor el is hozhatja hozzánk a Nippfröccs Buda Galériába (Budapest, II. kerület Medve utca 32.) előre egyeztett időpontban.

Amennyiben más eladni kívánt tárgya is van a porcelán és kerámia dísztárgyakon felül (festmény, lámpa, ezüst dísztárgy, üveg, kisbútor, fali kárpit, szőnyeg, régi bizsu) nyugodtan küldjön róluk is képet, mert széleskörül kapcsolatokkal rendelkezünk a műtárgykereskedelmi piacon, és nagy valószínűséggel össze tudjuk kötni Önt a megfelelő szakértővel, természetesen Önnel előzetesen egyeztetve.

Arra törekszünk, hogy kínálatunk színes legyen és minél szélesebb rétegeket tudjunk megszólítani a porcelánokkal, így a felvásárlás állandó.

Bármi további kérdés vagy kérés esetén nyugodtan hívjanak a +36309912420 telefonszámon vagy írjanak a hello@nippfroccs.hu címre.