Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

NippFröccs Buda Galéria

1027 Budapest, Medve utca 32.
 

 

Hogy mi is ez a hely?

Ez az én nagy álmom 50 négyzetméteren megvalósulva Buda szívében a Vizivárosban. Végre egy olyan hely, ahol az összes porcelán és kerámia dísztárgyunk egy helyen van, kicsit múzeum, kicsit meglepő, de leginkább egy elvarázsolt világ. Benne vannak a nagymamák nappali szobái, konyhái, rengeteg emlék, érzés és hangulat. 

Igazából a kicsivel több mint két év webáruház működtetés alatt sokszor tapasztaltam, hogy vannak, akik ragaszkodnak a személyes étvételhez. De még többen voltak, akik jelezték, hogy egész egyszerűen nem képesek a több mint 2000 terméket átnézni – mondjuk ezzel én is így vagyok -, így körülbelül öt perc hezitálás alatt meghoztam a döntést, hogy akkor eljött az idő egy saját kis bemutatóterem kialakítására.

Nyilván ez nekünk is nagy könnyebbség, hogy a rengeteg porcelán így már nem egy külső raktárhelyiségben, lakásunkban, pincénkben, garázsunkban lapul, hanem egy jól átlátható, szépen rendezett térben.

 

A Nippfröccs Buda Galéria a nyári időszakban előre egyeztetett időpontban várja Önöket.
Időpontegyeztetéshez kérem hívjon vagy írjon!

+36 30 991 2420
hello@nippfroccs.hu

Galériánkban való vásárlásakor készpénzben és bankkártyával is fizethet és ha szórólapunkat is magával hozza, kedvezményekre is számíthat!