Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Visszaadjuk a karácsonyi ajándékok árának felét!

A karácsony közelebb van, mint gondolná

Tülekedés a plázában, a piacon, karácsonyi vásárban? Online sokkal kényelmesebb az ajándékvásárlás! Mivel a Nipp & Fröccs webáruházban egyedi dísztárgyakat árulunk, érdemes mielőbb megvásárolni, amit tetszik, még mielőtt másvalaki lecsap rá.

Válassza ki és vegye meg az ajándékokat még ma!

Készleteinket folyamatosan bővítjük, pótoljuk, de sajnos nincs garancia, hogy a ma kinézett ajándéktárgy még holnap is kapható lesz – így érdemes sietni!

Az ajándék árának a felét visszaadjuk!

Megkönnyítjük a döntését, hogy anyagilag is kedvezőbb legyen az ajándékvásárlás.

Csak kövesse az alábbi 3 egyszerű lépést:

  1. Válassza ki és vásárolja meg a kiválasztott tárgyakat. 
    A rendelést legkésőbb december 15. éjfélig adja fel, így az akcióban való részvételt és a karácsony előtt kiszállítást is garantálni tudjuk!
  2. Fotózza le a vásárolt tárgyakat és legkésőbb 2021. december 31. éjfélig küldje el a fotót a karacsony@nippfroccs.hu e-mail címre. Kérjük, hogy az e-mailben tüntesse fel a rendelés azonosítóját is.
  3. A fotó beérkezése után postafordultával küldjünk Önnek e-mailben a vételár 50%-ának megfelelő kedvezménykupont, amelyet 2022. január 5. és 2022. június 30. között használhat fel webáruházunkban.

De ez még nem minden! Az ajándékok lehetnek akár teljesen ingyen is!

A bérkezett fotókat 2022. január 5. és 30. között Facebook oldalunkon közzétesszük és szavazásra bocsájtjuk. Amelyik fotó ebben az időszakban a legtöbb szavazatot (like-ot) kapja, annak készítőjét az alapból járó 50%-os kupon mellé megajándékozzuk annak másik felével – vagyis a legtöbb szavazat olyan, mintha a vásárolt ajándék ingyen lett volna!

Böngésszen kínálatunkból, vegye meg a karácsonyi ajándékokat még ma, és mi az ár felét visszaadjuk!

 


Apró betű:

1. Az akció a 2021. október 10. után, legkésőbb 2021. december 15. éjfélig beérkezett és visszaigazolt megrendelésekre érvényes. Az ezen időszakban beérkezett és visszaigazolt megrendelések magyarországi kiszállítását még karácsony előtt garantáljuk.

2. Az akcióban való részvétel feltétele, hogy a fenti időszakban megrendelt tárgy(ak)ról készült fényképet 2022. január 1. 0 óráig megkapjuk. A beérkezett fotókról e-mailben 48 órán belül visszaigazolást küldünk, amely visszaigazolás tartalmazza a felhasználható kedvezménykupon kódját is. A kedvezménykupon értéke a rendelt tárgy vásárláskori fogyasztói árának 50%-a. Egy fotón több tárgy is szerepelhet, ebben az esetben a kupon értéke a tárgyak fogyasztói ára összegének 50%-a. Ugyanazon tárgyat csak egy alkalommal tudunk figyelembe venni, akkor is ha több fotón szerepelnek.

3. Minden kedvezménykupon 2022. január 5. és június 30. között váltható be a Nipp & Fröccs webáruházban. A kupon kizárólag a webáruházban jogosít kedvezményes vásárlásra, készpénzre vagy más ellenszolgáltatásra nem váltható. Egy kupon egy vásárláshoz használható fel. A kupon a vásárlás értékének maximum 75%-át fedezheti.

4. A fotó elküldésével annak készítője hozzájárul, hogy azt a Nipp & Fröccs oldalon, a Nipp & Fröccs közösségi oldalain (pl. Facebook, Instagram, stb) vagy bármi más, a Nipp & Fröccs népszerűsítését szolgáló marketing-anyagban a forrás megjelölése nélkül felhasználjuk. A fotó elküldése a fentiekkel való egyetértést és bárminemű, a fotóval kapcsolatos szerzői vagy egyéb jog érvényesítési lehetőségéről való lemondást testesíti meg.

5. A beérkezett fotókat (a készítő nevének vagy bármi más adatának megjelenítése nélkül) legkésőbb 2022. január 5-én tesszük közzé a Nipp & Fröccs Facebook oldalán. A fotókra érkezett Tetszik (Like) visszajelzések darabszámát a 2022. január 31. éjféli állapot szerint összesítjük. A legtöbb Tetszik (Like) visszajelzést kapó fotó készítőjének a fotón szereplő tárgyak fogyasztói ára összegének 50%-ával megegyező értékű (újabb) kedvezménykupont küldünk legkésőbb 2022. február 5-ig. A kupon felhasználási feltételei teljes mértékben megegyeznek az eredeti kupon feltételeivel

6. Minden egyéb kérdésben az ÁSZF és az Adatkezelési tájékoztató megfelelő szabályai az irányadóak.