Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Tisztelt Vásárlóink! A jogszabályi változások miatt 2022. augusztus 31. után csak magánszemélyeket tudunk kiszolgálni, céges számlát nem áll módunkban kiállítani. Megértésüket köszönjük!

Békés karácsonyt és boldog új évet!

Ez a mai írás egy kicsit személyesebb hangvételű lesz, mint az eddigiek. Kivételesen nem új termékekre szeretném felhívni a figyelmet vagy valami soha vissza nem térő akcióra. Most már tényleg napokon belül itt a karácsony, az év vége, és ilyenkor érdemes egy kicsit megállni és visszatekinteni a mögöttünk álló esztendőre.

Nekünk ez az év (a mindenféle korlátozások ellenére) igen mozgalmasra sikeredett. Eredeti terv szerint - stílusosan - április elsején indítottuk volna a webáruházat, de végül ebből majdnem május lett, mert bár egyszerűnek tűnt, azért volt vele munka, mire összeállt és működni kezdett zavartalanul a rendszer.

Emlékszem az estére, mikor élesben indultunk. Majd másnap reggel döbbenten láttam, hogy jött egy megrendelés! Annyira szkeptikus és meglepett voltam, hogy eléggé el nem ítélhető módon meg is gyanúsítottam azzal a lendülettel a férjem, hogy biztos ő adott fel valami kamu névről egy megrendelést, hogy nekem jó kedvem legyen. De nem így volt! Rögtön az első nap jött egy valódi, igazi megrendelés, egy ismeretlen embertől. Végül ezt még fényképpel is dokumentáltuk, ahogy az első doboz útnak indult.

Aztán szépen lassan egyre többen kezdtek megismerni minket és egyre többen rendeltek is tőlünk. Sokan visszatérő vevőkké váltak, ezúton is köszönjük, hogy bizalommal voltak és vannak hozzánk. Köszönjük a sok pozitív visszajelzést és biztatást is! Sokakkal így virtuálisan is egészen személyes kapcsolatba kerültünk, sokszor kapunk megbízást, hogy éppen mi az amit már hosszú ideje keresnek és hátha nálunk megtalálható. Azért alakultak ki személyes ismeretségek is, örülök, hogy ennyi érdekes, értékes és kedves emberrel hozott engem össze a nippek szeretete.

Az elkövetkező néhány napban kívánom, hogy mindenki tudjon hangolódni a közelgő ünnepre, egy kicsit megállni, pihenni.

Jövőre pedig újult erővel várunk vissza mindenkit, mert persze a két ünnep között mi sem fogunk tétlenkedni, hanem újabb szépségeket fogunk a webáruház oldalaira feltölteni. 

De most egy kicsit pihenjünk!

Békés karácsonyt és boldog új évet kíván: 

a Nipp & Fröccs csapata
azaz Gachályi-Somos Diana és a sok mindet elviselő és támogató férj, Somos Péter

Békés karácsonyt és boldog új évet!